Päevakava 2020/21 õppeaastal

 

  Tundide ajad Vahetund Kevade Luise
1. 8.00-8:45 10 min    
2. 8:55-9:40 15 min I söök I söök
3. 9:55-10:40  15 min  II söök  II söök 
4. 10:55-11:40  15 min  III söök  IV söök 
5.  11:55-12:40  15 min  IV söök  IV söök 
6.  12:55-13:40  15 min    V söök 
7. 13:55-14:40  10 min     
8.  14:50-15:35  10 min     
9. 15:45-16:30  10 min     
saurus cms